WELCOME TO BLOG MAK BAPAK KAU HIJAU :)

Tuesday, 7 November 2017

'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017'

Assalamualaikum ✌
klik banner untuk join 

Hadiah berupa CASH RM100 untuk 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017' ni Qiya akan bahagikan kepada 3 pemenang mengikut jumlah yang tertera kat bawah ni.


HADIAH

Pemenang Pertama
RM50

Pemenang ke-2
RM30

Pemenang ke-3
RM20


Tarikh tutup GA ni pada 30 November 2017 dan para pemenang pula Qiya akan pilih secara rawak.

Tuesday, 24 October 2017

"2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC"

Assalamualaikum

klik banner untuk join 👆

Moh kita ramai-ramai meriahkan Give Away ni. semoga penganjur sentiasa dirahmati Allah S.W.T dan dimurahkan rezeki yaa 😍

Wednesday, 9 August 2017

Penting Untuk Kita Semua


Bagi yang masih belum tahu apa itu Norah wax, NORAH wax adalah salah satu wax yang membantu menyingkirkan bulu secara semi-permanent dengan cara mencabut bulu anda hingga ke akar ☺️


Formula wax Norah berkesan mencabut bulu secara lembut dari akar menjadikan kulit licin dan tahan lebih lama.

Dengan Norah juga, bulu yang tumbuh semula semakin jarang dan halus



HOT & COLD NORAH ?


Hot Norah untuk kegunaan anda dirumah khususnya untuk anda yang ingin merasai pengalaman berwaxing seperti spa tanpa perlu ke salon! 😍Manakala Cold Norah pula sangat sesuai untuk anda si kaki travel! because READY TO USED ON THE GO! 😍🤤

TIPS NORAH! 😍


Ada yang cadang nak berhome spa dengan Hot Norah lepas balik kerja nanti tak ? Sebelum tu, jom admin bagi tips sikit. 😋


Selepas Hot Norah anda dicairkan, biarkan seketika hingga suam tau. Masukkan botol Norah anda dalam bekas berisi air panas bagi memastikan Norah anda mantain cair. Setelah suam, test dahulu suhu Norah anda pada pergelangan tangan sebelum sesi waxing dijalankan. Elakkan sama sekali guna semasa panas ya

Selamat berNorah dari admin kesayangan semua!


Jom dapatkan Twinpack Norah yang mengandungi 1 Hot & 1 Cold sekarang!
Hot Norah untuk anda merasai pengalaman berwaxing seperti spa di rumah. Manakala Cold Norah pula dicipta khas untuk anda sebagai mobile produk, 🛵🚗 khususnya untuk anda bawa travel!


Tunggu apa lagi, cepat jom dapatkan NORAH

Hanya RM 35 untuk 1 jar

cuma whatsapp: 017 476 4816

instagram: norahwaxbyadila 😘

Monday, 7 August 2017

Cat Photography by Me

Assalamualaikum. hai semua 💕

ada tak kat sini yang suka kucing, cinta kucing dan kat rumah dia ada banyak sangat kucing? haha kita geng lah. kat rumah aku saja ada 10 ekor dah. mula2 bela 4 ekor jer tu pun entah kucing sapa2 datang rumah. and beranak2 sampailah 10 ekor semua. nak buang, sayang. tak sampai hati weh sebab dah bela lama kan? 
haa baru ni saja laa try tangkap gambar kucing kesayangan keluarga. nama dia 'abang' sebab dia je jantan antara 3 beradik dia. jenis kucing yg memilih makan. nak nasik je, yg lain taknak. lauk ikan rebus jer dia makan. sebab tu bila balik kampung, kena bawak. yang lain makan jer apa yg ada, dia ni susah sikit. so abang ni dia unik sikit. sebab mata dia sebelah biru, sebelah coklat. tapi yang biru tu, bukan biru penuh. ada coklat sikit tepi2 dia. nak tengok gambar dia?

 okay awak2 ni haa si abang tu. acah handsome jer dia. haha
muka tak pernah nak senyum tapi pandai pulak dia pandang camera. btw tilam kucing ni aku beli kat SG SHOP tu haa. sampai2 besaq gilaaaa. kucing semua suka tidur dalam tu sebab tilam empuk sangat 
lagi satu abang ni tak boleh langsung bulu dia kotor. dia sentiasa 'mandi'
padahal bukan nak p mana pun,awek pun takdak. haha
well this is one of my pet. sebenarnya nak tulis pasal cuti sem. tapi nanti lah ehh
korang ada kucing tak?share lahh

Monday, 3 July 2017

PEMENANG GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum 👀

hai semua alhamdulilah sekarang dah tiba masa Dila umum pemenang untuk giveaway yang Dila anjurkan. jeng! jeng! jeng!


TAHNIAH! 👇👇👇


kepada yang join tu Dila ucapkan banyak-banyak terima kasih yaa. nanti insyAllah Dila akan buat lagi jangan lah tak join tauu?
okay kepada pemenang boleh emailkan details awak kat email Dila yer

nuruladilamohsin94@gmail.com

GRACIAS 💕

Sunday, 2 July 2017

LIST PESERTA GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Assalamualaikum 👋

maaf ya semua peserta lambat sikit update sebab busy nak raya haritu. hehe
masih tak terlambat rasanya nak ucap Selamat Hari Raya semua. Maaf Zahir dan Batin yaa. okay kat bawah ni list peserta giveaway yang saya anjurkan haritu

1. http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
2. http://panphila.blogspot.my
3. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/give-away-by-makbapakkauhijau.html
4. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
5. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
6. http://themaiman.blogspot.my/2017/05/give-away-by-makbapakkauhijau.html
7. https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau-20jun2017.html
8. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
9. http://irismyra.blogspot.my/2017/05/give-away-by-makbapakkauhijau.html
10. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
11. http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
12. http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
13. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
14. http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
15. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
16. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
17. http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/05/give-away-by-makbapakkauhijau.html
18. http://inibelogantynid.blogspot.com/2017/05/give-away-by-makbapakkauhijau.html
19. http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
20. http://afifahanuar.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
21. https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
22. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
23. http://fairytalebyhusna.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
24. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
25. http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
26. http://maszull.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
27. http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
28. http://jnjikita.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
29. http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
30. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
31. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
32. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
33. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
34. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html?m=1
35. http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
36. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
37. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
38. http://letsliveourlive.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
39. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
40. http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
41. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
42. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
43. http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
44. http://www.mohdnoorshawals.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
45. http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
46. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
47. http://penselduabee.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
48. http://tarotthefool.blogspot.com/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
49. https://loveneddy.blogspot.my/2017/06/giveaway-by-makbapakkauhijau.html
50. http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-makbapakkauhijau-20-june.html

okay boleh check kot2 terlepas pandang. pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. Terima kasih 😉

Friday, 2 June 2017

Apa Itu 'PROFIX'

Assalamualaikum


 Adakah anda mempunyai masalah wajah yang berikut ?

  • Parut berlubang
  • Jerawat
  • Pori terbuka
  • Kulit kering
  • Simptom resdung
  • Hormon tak stabil
'SEKARANG KAMI JUMPA JALAN PENYELESAIANNYA !'


Bagaimana ia berfungsi ?

  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan vitamin E semulajadi yang mengandungi paras anti-radang yang tinggi.
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen.
Kenapa anda perlu pilih krim ini ?

  • Senang digunakan
  • Nampak perubahan seawal 1 minggu
  • 100% asli, semulajadi dan selamat
  • GMP, halal, lulus KKM

Kandungan Produk

  • Ekstrak Vitanim E - Vitamin yang dirumus khas untuk membantu menyelesaikan masalah muka berlubang, mengecilkan pori-pori dan mengembalikan keremajaan kulit
  • ACD Fruit Mix - Formula khas yang direka mengikuit keperluan kulit muka kita
  • Ekstrak Pati Rose Jepun - Bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yang menyegarkan
  • Water Based Cream - Mudah meresap ke dalam kulit kita
  • Aqua, Carboner dan Phytofuse
  • 100% bahan semulajadi
Cara Menggunakan PROFIX

  • Basuh muka dengan sabun anti-bakteria/sabun biasa. kemudian sapukan krim sehingga rata
  • Dengan pergerakkan tangan memutar ke arah lawan jam. Gunakan setiap pagi dan malam
TESTIMONI PROFIX






Macam mana nak dapatkan PROFIX?

 Terus whatsapp 017 476 4816
Anda boleh follow instagram profix_mukaberlubang

HARGA ?

1 unit PROFIX = RM 50
Postage RM 8 (SM) RM 10 (SS)