WELCOME TO BLOG MAK BAPAK KAU HIJAU :)

Thursday, 20 April 2017

3 YEARS AND STILL COUNTING

Holla. entry kali ni nak cerita pasal bestfriend hakak kat unikl ni. ramai sebenarnya tapi geng ni la yg study sampai rabak sekali, overnight sekali, tong2 duit nakp mana2 sekali, tukang sign kehadiran kalau salah sorang takpi kelas. haaa todiaaaa 😅
dua orang ni memang sah2 laa nampak couple tuu tapi lagi dua ni bukan ehh? sebab masing2 ada buah hati masing2
mula2 kenal bapak perangai macam malaikat jer. tapi bila dah lama Allahuuu 😂
sampai kentut pruttt pruuuttt pun tak kisah dahh. bukan perempuan yaaa. laki nuhhh lakiii
btw aku harap kita dapat kekalkan friendship ni sampai bila2 wehh. nanti kenduri aku datang tolong apa patut. memang tak lah nak bagi korang dok senang lenang jer 😔 
doakan kitorang grad sesama kehhh .tenkiuuu




“Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru”

http://www.nurinaizzati.com/2017/04/bandung-souvenirs-giveaway-by-nafas-baru.html

Assalamualaikum :) hai salam Jumaat semua. mari ramai2 join segmen sis kita sorang ni. kita dah join :P

click jer kat banner atas tuu 

Insya Allah, tidak ada ruginya anda menyertai giveaway ini. Anda hanya perlu mengikuti syarat-syarat mudah dia

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:


    1.       Beg + Key Chain – 10 Pemenang  
2.       Fridge Magnet – 10 Pemenang  
                                                   3.       Key Chain – 10 Pemenang


Tuesday, 18 April 2017

Habukkkk pufff puffff

hahahaha. rasa dah lama tak menulis dalam blog. sibuk nak oii. nak kawinnn. ehh ? takde lahh gurau2. okay nak cerita apa ekk? hmm setahun doh tinggal blog ni. banyak benda kalau nak cerita. so simple kan ajelah k? boleh tak boleh tak? okay sekarang aku dah final year :)
yeay for me. tak lama dah nak habisssss. tapi nanti kalau dah habis mesti rindu kan? sudah semestinya laa. 4 tahun kot study sesama. sobss
btw skrg aku busy sikit untuk aku punya FYP 1. kitorang ada dua FYP so memang nerakalah jawabnya. hahaha okay gurau
nanti aku update ahh kerja2 FYP aku kat sini untuk korang tengok. komen2 ke kan kot laa rajin
hehehe. then Alhamdulilah still dengan org yang sama. korang doa2 kan lah yer :)
dugaan tu biasalah tapi kalau nak lama kenalah sabar kan :)
thats all for tonight sbb aku penat nak tidurrrr. night muah!