WELCOME TO BLOG MAK BAPAK KAU HIJAU :)

Wednesday, 31 May 2017

"Giveaway Raya by Mrs Pip"

Assalamualaikum ❤
klik banner kalau nak join ☝

hai semua mari kita join GA by Mrs Pip ni
syarat dia sangat-sangatlah senang. sapa yang takda cerita kenangan terindah sewaktu berpuasa kan?

'Kenangan Terindah Di Bulan Puasa'

okay jangan marah kalau panjang eh? hehe
kenangan paling indah untuk aku ialah pada tahun 2011 sebab waktu tu mama dah tunggu masa nak bersalin you alls. haha sebab aku waktu tu nak ambil SPM and bayangkan umur 17 tiba-tiba dapat tau kata nak dapat adik. Allahu seronok rasa. sepatutnya kitorang balik raya kat Perak sebab setiap tahun macam tu. tapi waktu tu mama kena tahan kat wad sebab due dah dekat sangat dah. so sahur apa semua memang aku dengan maksu yg urus. sedih tengok dia tak dapat nak balik raya kat kampung.
raya pun doktor bagi balik kejap jer. pukul 6 petang dah nak kena masuk wad balik. kalau tak hospital hantar ambulans datang ambik kat rumah. hahaha
tapi apa yang paling best, family kat Perak semua datang Perlis sebab nak bagi mama happy. senyum mama sama telinga. and guess what? mama selamat melahirkan bayi lelaki pada hari raya ketiga you alls. syukran
and sekarang adik aku tu dah umur 6 tahun dah, sihat dan aktif. hehe sorry panjang sikit cerita
💕


salah sehelai printed shawl di atas mungkin menjadi milik anda!
so, join Giveaway Raya by Mrs Pip sekarang :)

mrs pip mencari seorang pemenang bertuah, namun sekiranya GA ini mendapat sambutan hangat , maka hadiah (mungkin berbentuk lain) akan ditambah oleh mrs pip.

pemilihan adalah muktamad. pemenang akan diumumkan pada 25/6/2017, insya allah.


8 comments:

  1. Thank you join dear ...
    bestnya dapat adik time raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. best jadi kakak yg tua 17 tahun dari adiknyaa

      Delete
  2. DSYS

    SALAM RAMADHAN 10 RAMADHAN 1438 @ 5 JUN 2017

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh dapat adik baru time puasa huhu ~~ hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Best dapat ada lagi ^^

    ReplyDelete